Karbon

karbon-logoSistem termoizolacije - KARBOTERM

Podaci pokazuju da je količina utrošene energije za zagrevanje prostora zimi i rashlađivanje prostora leti kod porodičnih domaćinstava, stambenih zgrada i poslovnih objekata povećana i do 50% ukoliko spoljni zidovi nisu pravilno izolovani. Kućni budžet je na udaru a same prostore u kojima boravite je teško ugrejati tokom  hladnih dana odnosno rashladiti tokom toplih letnjih meseci.

Pravo rešenje za Vaš dom je KARBOTERM. Pored prijatnog novog dekorativnog izgleda iz Karbon palete od preko 350 boja, primenom našeg sistema termoizolacije dobijate zaštitu od atmosferskih uticaja padavina, mraza, vetrova kao i toplotnih uticaja, a istovremeno bez puno muke možete da živate u Vašem domu ili poslovnom prostoru dok štedite novac za energiju. Ovo je dugoročno rešenje koje Vam donosi 10 GODINA GARANCIJE na kvalitet sistema.
I ne samo to, KARBOTERM sistem ide u korak sa vremenom i zahtevima ZELENOG pristupa gradnji i ODRŽIVOG načina korišćenja resursa tako da slobodno možete dati svom domu ili poslovnom prostoru  oznaku PRIJATELJA ŽIVOTNE SREDINE!
Ukoliko koristite KARBOTERM istem termoizolacije u mogućnosti ste da SMANJITE UTROŠAK ENERGIJE do 50% i dobijete KVALITET koji naša kompanija sertifikuje.

karbotermKompanija Karbon d.o.o. je dobitnik nagrade Biznis partner za 2010. godinu u oblasti proizvodnje građevinskog materijala. Ovo prestižno poslovno, stručno i javno priznanje za najbolje kompanije i institucije koje su u svom poslovanju postigle zavidan nivo, prihvatajući i striktno primenjujući osnovni moto – U biznisu kao i u životu najvažniji je partner - potvrđuje našu posvećenost izgradnji partnerskih odnosa sa našim saradnicima u proizvodnji, distribuciji i marketingu i daje nam dodanu snagu da nastavimo sa uspešnim razvojem preduzeća.

paleta

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Partneri Karbon