Vitex

Vitex-Logo-SMALLKompanija VΙΤΕΧ je svoju delatnost započela 1960. godine u Grčkoj, kao nova grana preduzetništva Grupacije Yannidis, osnovane 1932. Ova je Grupacija do tada proizvodila izolatore, proizvode za zaptivanje i pokrivanje objekata, kao i mineralna ulja.

Danas predstavljaju najpoštovaniju industriju za proizvodnju boja u svesti grčkog potrošača, ali i onu koja se najbrže razvija na prostoru Balkana.

Proizvodi VITEX poseduju potvrde o kvalitetu u skladu sa ISO 9001, dok sve farbe rastvorljive u vodi za upotrebu u enterijeru jesu praktično BEZ MIRISA, imajući u vidu da je iz njihovog sastava uklonjen amonijak. Sa druge strane, što se tiče proizvoda na bazi rastvarača, preduzete su sve potrebne mere za smanjenje količine upotrebljenog rastvarača. Proizvodi sa oznakom ’Ammonia Free’ (Bez amonijaka) nisu rizični ni po korisnika, ni po prirodno okruženje, a doprinose i boljem kvalitetu života što je opšti zahtev svih nas. Nedavno je brojnoj grupi proizvoda kompanije VITEX dodeljena ’ecolabel’, oznaka za sertifikaciju ekoloških proizvoda u Evropskoj Uniji.

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Partneri Vitex