Sika

sika-logoKako u veleprodaji tako i u maloprodaji, DAM d.o.o. ima najkvalitetnije termo izolacione proizvode.

Odlukom da se odlučite za bilo koji sistem koji nudi DAM, uštedećete i novac i vreme. U svakodnevnim modernim građevinama to je neizbežan detalj gradnje, zato ne gubite vreme već dođite i izaberite željenu – termo izolaciju i  Vaši  vlažni zidovi u Vašem domu biće ponovo suvi i zdravi.

DAM d.o.o. je regionalni zastupnik švajcarske kompanije SIKA za Kragujevac i okolinu.

SIKA  je švajcarska kompanija globalno aktivna u proizvodnji hemije specijalne namene za građevinarstvo i industriju. Od 1910. godine SIKA razvija proizvodnju i sistemska rešenja koja zadovoljavaju standarde, poboljšavaju proces gradnje i pružaju podršku u građevinarstvu. Inovativni istraživački programi usklađeni su sa osnovnim kompetencijama kompanije .

Proizvodi su visokog kvaliteta po svetskim standardima. SIKA  ima težište na rešenjima za proizvodnju betona, sistema za hidroizolaciju, podove, zaptivanje, lepljenje, jačanje konstrukcija, sanaciju i zaštitu, fasade od čelika i stakla, krovove i td.

Kompanija SIKA je poznata po svojim izuzetno naprednim tehnologijama, sveobuhvatnim uslugama, bogatim iskustvima, jedinstvenim stručnim znanjem i brojnim uspešnim referentnim projektima širom sveta. Kompanija SIKA uživa odličnu reputaciju širom sveta i jedna je od vodećih  lidera u oblasti građevinarstva i industrije. 2010. godine SIKA je proslavila stogodišnjicu uspešnoj razvoja i poslovanja.

Proizvodni program SIKA d.o.o. namenjen građevinarstvu

gradjevinarstvoSektor za građevinarstvo razvija profesionalna rešenja za lepljenje, zaptivanje, izolaciju, ojačavanje i zaštitu nosećih konstrukcija i blisko sarađuje sa inženjerima, arhitektama, distributerima, proizvođačima i izvođačima radova na optimizaciji izbora adekvatnog proizvoda.Sika, u svojoj ulozi dobavljača, po potrebi šalje stručnjake na gradilišta kao pomoć inženjerima i daje garanciju za pravilnu primenu Sika proizvoda.
Stoga, naš cilj je da ostvarimo dodatnu vrednost koja je od koristi za obe strane i to u okviru vrednosti celog projekta, od mogućnosti idejnog projekta, do lakoće eventualnog održavanja.

Proizvodni program SIKA d.o.o. namenjen industriji

industrijaSektor za industriju razvija proizvode i rešenja za lepljenje i zaptivanje koji imaju široku primenu u automobilskoj industriji i brodogradnji, kao i u proizvodnji autobusa, kamiona i vozova. Ovi materijali imaju veliku primenu u industrijskoj proizvodnji kod izrade određenih instrumenata, alata, klima i ventilacionih uređaja, kao i kod izrade aluminijumskih i čeličnih konstrukcija (prozori, vrata i sl), fasada, reklamnih panoa itd. Sektor za industriju osnovan je kao zasebna poslovna jedinica sredinom 80 –ih godina prošlog veka i kao takva, sve do danas veoma uspešno posluje u celom svetu.

Galerija slika

nazad na vrh