Sika

sika-logoKako u veleprodaji tako i u maloprodaji, DAM d.o.o. ima najkvalitetnije termo izolacione proizvode.

Odlukom da se odlučite za bilo koji sistem koji nudi DAM, uštedećete i novac i vreme. U svakodnevnim modernim građevinama to je neizbežan detalj gradnje, zato ne gubite vreme već dođite i izaberite željenu – termo izolaciju i  Vaši  vlažni zidovi u Vašem domu biće ponovo suvi i zdravi.

DAM d.o.o. je regionalni zastupnik švajcarske kompanije SIKA za Kragujevac i okolinu.

SIKA  je švajcarska kompanija globalno aktivna u proizvodnji hemije specijalne namene za građevinarstvo i industriju. Od 1910. godine SIKA razvija proizvodnju i sistemska rešenja koja zadovoljavaju standarde, poboljšavaju proces gradnje i pružaju podršku u građevinarstvu. Inovativni istraživački programi usklađeni su sa osnovnim kompetencijama kompanije .

Proizvodi su visokog kvaliteta po svetskim standardima. SIKA  ima težište na rešenjima za proizvodnju betona, sistema za hidroizolaciju, podove, zaptivanje, lepljenje, jačanje konstrukcija, sanaciju i zaštitu, fasade od čelika i stakla, krovove i td.

Kompanija SIKA je poznata po svojim izuzetno naprednim tehnologijama, sveobuhvatnim uslugama, bogatim iskustvima, jedinstvenim stručnim znanjem i brojnim uspešnim referentnim projektima širom sveta. Kompanija SIKA uživa odličnu reputaciju širom sveta i jedna je od vodećih  lidera u oblasti građevinarstva i industrije. 2010. godine SIKA je proslavila stogodišnjicu uspešnoj razvoja i poslovanja.

Proizvodni program SIKA d.o.o. namenjen građevinarstvu

gradjevinarstvoSektor za građevinarstvo razvija profesionalna rešenja za lepljenje, zaptivanje, izolaciju, ojačavanje i zaštitu nosećih konstrukcija i blisko sarađuje sa inženjerima, arhitektama, distributerima, proizvođačima i izvođačima radova na optimizaciji izbora adekvatnog proizvoda.Sika, u svojoj ulozi dobavljača, po potrebi šalje stručnjake na gradilišta kao pomoć inženjerima i daje garanciju za pravilnu primenu Sika proizvoda.
Stoga, naš cilj je da ostvarimo dodatnu vrednost koja je od koristi za obe strane i to u okviru vrednosti celog projekta, od mogućnosti idejnog projekta, do lakoće eventualnog održavanja.

Proizvodni program SIKA d.o.o. namenjen industriji

industrijaSektor za industriju razvija proizvode i rešenja za lepljenje i zaptivanje koji imaju široku primenu u automobilskoj industriji i brodogradnji, kao i u proizvodnji autobusa, kamiona i vozova. Ovi materijali imaju veliku primenu u industrijskoj proizvodnji kod izrade određenih instrumenata, alata, klima i ventilacionih uređaja, kao i kod izrade aluminijumskih i čeličnih konstrukcija (prozori, vrata i sl), fasada, reklamnih panoa itd. Sektor za industriju osnovan je kao zasebna poslovna jedinica sredinom 80 –ih godina prošlog veka i kao takva, sve do danas veoma uspešno posluje u celom svetu.

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Partneri Sika