Jub

jub-logoPreduzeće DAM d.o.o. je regionalni zastupnik renomiranog slovenačkog proizvođača JUB. Kako u veleprodaji tako i u maloprodaji, DAM d.o.o. ima najkvalitetniji termo izolacionI program slovenačke firme JUB – takozvana ugradnja po Jubizol sistemu.

Kompanija JUB sa radom počinje 1875. godine, a proizvodnju disperzijskih boja, dekorativnih maltera i drugih proizvoda građevinske hemije počinju 1961. godine. Razvijen je vlastiti sistem nijansiranja boja i maltera, koji se koristi na brojnim prodajnim mestima u Evropi.

Značajna sredstva su uložena u nabavku najsavremenije opreme, koja je uvek bila garancija vrhunskog kvaliteta proizvoda. JUB proizvodi se prodaju u 18 evropskih zemalja, gde su stekli značajan ugled.

JUBIZOL TERMOIZOLACIONI SISTEM

JUBIZOL fasadni termoizolacioni sistem je univerzalan. Pogodan je kako za individualne blokovske zgrade za stanovanje, tako i za poslovne i industrijske objekte, primeren je kako za novogradnje tako i za sanacije na postojećim objektima. Pravilno postavljena JUBIZOL fasada, termoizolacionog sistema zadovoljava dugotrajnu zaštitu fasade. Prema vrsti JUBIZOL sistema svi kupci imaju od 10 – 25 godina garancije. JUBIZOL fasada je po evropskim standardima i poseduje sve sertifikate. JUBIZOL nudi uštedu energije do 50 % lako nanošenje i jeftino održavanje i osiguran dug vek fasade.

Proizvodni program JUB obuhvata brojne kategorije proizvoda:
akril.emulzijaOsnovni premazi

Akril emulzija - Prajmer pre bojenja sa rastera boje i primene mineralnih maltera i akrilik, povezuje most za tkanje starog i novog betona, kao i B komponenta u BAVALITU JUBOLIN F i VALITU.

jubolinMase za izravnavanje

Nivelin D - Nivelacija masa u prahu za ručno i mašinsko brušenje unutrašnjih i fasadnih površina i plafona. Debljina jednog sloja može biti do 5 mm.

unutrasnje-bojeUnutrašnje boje

Jupol Classic - Najrasprostranjeniji unutrašnjih zidnih boja, koje poverenje imaju više od 40 godina. Dobro propusne, otporne na suvo čišćenje i lako primenljive. Pastelne nijanse boja se mogu dodati DIPI Boja, proces je takođe dostupan u različitim pastelnim nijansama.

dekorativna-obrada-za-unutrasnjeDekorativna obrada unutrašnjih površina

Jubosil Antik - Silikatne boja za bojenje dekorativnog enterijera sa transparentnim efektima na fasadi i enterijeru zidnih površina.

problematicne-i-zahtevne-povrsineSredstva za  zahtevne i problematične  površine

Algicid - Sredstva za uništavanje algi i buđi na zidu enterijera i fasadnih površina.

fasadne-bojeFasadne boje

Acrylcolor - Najrasprostranjenije, visoko vodoodbojne i voda-thinnable fasadne boje. Pogodne za bojenje sitno glatko omalterisane i betonske fasadne površine, stare nekoliko meseci.

premazi-za-betonPremazi za beton

Takril - Jaki vodoodbojni i CO2 tašnu, pogodani za bojenje fasada i unutrašnjih površina, betonskih podova, pločica i betona vlaknocementhine zajednice.

sredstva-za-nijansiranjeSredstva za nijansiranje

Uniton - Boje za  acetat i akri enterijere i fasadne boje. Pogodna za opštu potrošnju, kao i za profesionalnu upotrebu. Može se koristiti na sve zidne površine. Pri  nijansiranju se preporučuje  dodatak UNITONA Makimalno 20%.

Završna obrada drvenih i metalnih površina

Jubin Decor - Sredstva koja se upotrebljavaju za  dekorativnu zaštitu spoljnih i unutrašnjih površina. Brzo se suše, ne sadrže  biocide i druge zdravstvene štetne materije, mogu se koristiti i za dekorativnu zaštitu dečijih  igračaka.

dekorativni-maletriDekorativni malteri

Bavalit - Dvokoponentni paket - Bavarski malter za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidnih površina, čak i kao završni premaz u termalnim sistemima.

Fasadni termoizolacijski sistemi

Jubizol malteri - Mikroarmirani lepak i sloj za veća opterećenja, pogodan za lepljenje i armiranje polistirena i mineralne vune.

Sanacioni malteri

Jubosan Restauracija Splash - Suvi malter, mešavina za pripremu, uprskati kao osnova za primenu JUBOSAN Sanacioni malteri.

lepljenje-keramickih-oblogaLepljenje keramičkih obloga

Akrinol - Lepak za lepljenje keramičkih pločica, klinkera, staklenih i drugih mozaika na zidne i podne površine enterijera i eksterijera kao i za lepljenje blokova porobetonskih.

Specijalni proizvodi

Grascolor - Inovativno novo mastilo za obeležavanje na travnatim područjima, ekološki i zdravo. Namenjen je za crtanje linija, indikacije, upozorenja i poruke za reklamne svrhe.

Mase za fugovanje

Juboflex Akril - Zbog odlične adhezije koristi se za zaptivanje (čak i vlažno) poroznih materijala (keramika, suv malter, drvo, beton, penobeton), spojeve između okvira za prozore, vrata, između suvog maltera i konkretnih delova različitih poroznih materijala i za popravku malih pukotina na zidovima.

jub-paleta

jub-paleta

Svi proizvodi se izrađuju u nekoliko varijanti!

Galerija slika

nazad na vrh