Jub

jub-logoPreduzeće DAM d.o.o. je regionalni zastupnik renomiranog slovenačkog proizvođača JUB. Kako u veleprodaji tako i u maloprodaji, DAM d.o.o. ima najkvalitetniji termo izolacionI program slovenačke firme JUB – takozvana ugradnja po Jubizol sistemu.

Kompanija JUB sa radom počinje 1875. godine, a proizvodnju disperzijskih boja, dekorativnih maltera i drugih proizvoda građevinske hemije počinju 1961. godine. Razvijen je vlastiti sistem nijansiranja boja i maltera, koji se koristi na brojnim prodajnim mestima u Evropi.

Značajna sredstva su uložena u nabavku najsavremenije opreme, koja je uvek bila garancija vrhunskog kvaliteta proizvoda. JUB proizvodi se prodaju u 18 evropskih zemalja, gde su stekli značajan ugled.

JUBIZOL TERMOIZOLACIONI SISTEM

JUBIZOL fasadni termoizolacioni sistem je univerzalan. Pogodan je kako za individualne blokovske zgrade za stanovanje, tako i za poslovne i industrijske objekte, primeren je kako za novogradnje tako i za sanacije na postojećim objektima. Pravilno postavljena JUBIZOL fasada, termoizolacionog sistema zadovoljava dugotrajnu zaštitu fasade. Prema vrsti JUBIZOL sistema svi kupci imaju od 10 – 25 godina garancije. JUBIZOL fasada je po evropskim standardima i poseduje sve sertifikate. JUBIZOL nudi uštedu energije do 50 % lako nanošenje i jeftino održavanje i osiguran dug vek fasade.

Proizvodni program JUB obuhvata brojne kategorije proizvoda:
akril.emulzijaOsnovni premazi

Akril emulzija - Prajmer pre bojenja sa rastera boje i primene mineralnih maltera i akrilik, povezuje most za tkanje starog i novog betona, kao i B komponenta u BAVALITU JUBOLIN F i VALITU.

jubolinMase za izravnavanje

Nivelin D - Nivelacija masa u prahu za ručno i mašinsko brušenje unutrašnjih i fasadnih površina i plafona. Debljina jednog sloja može biti do 5 mm.

unutrasnje-bojeUnutrašnje boje

Jupol Classic - Najrasprostranjeniji unutrašnjih zidnih boja, koje poverenje imaju više od 40 godina. Dobro propusne, otporne na suvo čišćenje i lako primenljive. Pastelne nijanse boja se mogu dodati DIPI Boja, proces je takođe dostupan u različitim pastelnim nijansama.

dekorativna-obrada-za-unutrasnjeDekorativna obrada unutrašnjih površina

Jubosil Antik - Silikatne boja za bojenje dekorativnog enterijera sa transparentnim efektima na fasadi i enterijeru zidnih površina.

problematicne-i-zahtevne-povrsineSredstva za  zahtevne i problematične  površine

Algicid - Sredstva za uništavanje algi i buđi na zidu enterijera i fasadnih površina.

fasadne-bojeFasadne boje

Acrylcolor - Najrasprostranjenije, visoko vodoodbojne i voda-thinnable fasadne boje. Pogodne za bojenje sitno glatko omalterisane i betonske fasadne površine, stare nekoliko meseci.

premazi-za-betonPremazi za beton

Takril - Jaki vodoodbojni i CO2 tašnu, pogodani za bojenje fasada i unutrašnjih površina, betonskih podova, pločica i betona vlaknocementhine zajednice.

sredstva-za-nijansiranjeSredstva za nijansiranje

Uniton - Boje za  acetat i akri enterijere i fasadne boje. Pogodna za opštu potrošnju, kao i za profesionalnu upotrebu. Može se koristiti na sve zidne površine. Pri  nijansiranju se preporučuje  dodatak UNITONA Makimalno 20%.

Završna obrada drvenih i metalnih površina

Jubin Decor - Sredstva koja se upotrebljavaju za  dekorativnu zaštitu spoljnih i unutrašnjih površina. Brzo se suše, ne sadrže  biocide i druge zdravstvene štetne materije, mogu se koristiti i za dekorativnu zaštitu dečijih  igračaka.

dekorativni-maletriDekorativni malteri

Bavalit - Dvokoponentni paket - Bavarski malter za dekorativnu zaštitu fasadnih i unutrašnjih zidnih površina, čak i kao završni premaz u termalnim sistemima.

Fasadni termoizolacijski sistemi

Jubizol malteri - Mikroarmirani lepak i sloj za veća opterećenja, pogodan za lepljenje i armiranje polistirena i mineralne vune.

Sanacioni malteri

Jubosan Restauracija Splash - Suvi malter, mešavina za pripremu, uprskati kao osnova za primenu JUBOSAN Sanacioni malteri.

lepljenje-keramickih-oblogaLepljenje keramičkih obloga

Akrinol - Lepak za lepljenje keramičkih pločica, klinkera, staklenih i drugih mozaika na zidne i podne površine enterijera i eksterijera kao i za lepljenje blokova porobetonskih.

Specijalni proizvodi

Grascolor - Inovativno novo mastilo za obeležavanje na travnatim područjima, ekološki i zdravo. Namenjen je za crtanje linija, indikacije, upozorenja i poruke za reklamne svrhe.

Mase za fugovanje

Juboflex Akril - Zbog odlične adhezije koristi se za zaptivanje (čak i vlažno) poroznih materijala (keramika, suv malter, drvo, beton, penobeton), spojeve između okvira za prozore, vrata, između suvog maltera i konkretnih delova različitih poroznih materijala i za popravku malih pukotina na zidovima.

jub-paleta

jub-paleta

Svi proizvodi se izrađuju u nekoliko varijanti!

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Partneri Jub