Henkel

henkel_logoHenkel je svetski lider na tržištu lepkova, zaptivnih masa i za tretiranje površina. Ona nudi niz proizvoda za različite industrije sa naprednim proizvodima i sistemskim rešenjima. Fokus na kupca, odličan kvalitet, pogon za inovacije, i održive poslovne prakse su doprineli za dosadašnji uspeh. Održavanjem intenzivnog dijaloga sa svojim klijentima, Henkel takođe igra važnu ulogu u kontinuiranom poboljšanju industrijskih proizvoda i proizvodnih procesa. Osnovna snaga je Henkelova geografska prisutnost: Kroz svoju globalnu mrežu može da ponudi visoke standarde za istraživanje, razvoj proizvoda, aplikacija za testiranje i prodaju podrške bilo gde u svetu.

Za više od 75 godina ime Henkel stoji za inovacije, vodeći kvalitet i najviši nivo stručnosti u hemijskoj industriji i proizvodnji lepkova. Henkel i njegovi vodeći brendovi mogu se naći širom sveta i uživaju visok nivo svesti i poverenja u svojim kategorijama i regijama. Svi proizvodi i robne marke dele jedan princip: Henkel olakšava život. Henkel proizvodi su  u skladu sa strogim ekološkim standardima i poseduju sve sertifikate.

Henkel nudi visok kvalitet proizvoda za kreativno lepljenje papira u kući, školi i kancelariji. Henkelova vlažnost amortizera pomaže efikasno u borbi protiv viška vlage u kući i pomaže za udobniju i zdraviju atmosferu. Superlepak ili cianoacrilates su jednokomponentni lepkovi akrilata koji lepe odmah pri kontaktu sa uparenim površinama kroz hemijsku reakciju sa površinom vlage. Instant rešenja za gotovo bilo koje lepljenje. Henkelov superlepak se lako, sigurno i brzo suši. Kvalitetne trake su savršene za sve vrste kancelarijskih aplikacija, kod kuće ili u školi.

Zidni papir i dekoracija ili zaštita za zid su preporučeni od strane vodećih proizvođača tapeta i zidnih obloga. Henkel nudi najkompletniji izbor inovativnih rešenja, trake za industriju kao što su popravne trake, trake za montažu i maskirane trake.

Mase se primenjuju da se povežete i pečat dva dela. NU pene se primenjuju da popune praznine, da poprave vrata i da izoluju povezivanje zglobova (naročito između prozorskih okvira i zida).

Za fiksiranje mehaničkih elemenata gradnje, kroz strukturne hemijske veze, zasnovana na 2-komponentni smola. Jaki sidrenje u ili na svim vrstama materijala, posebno tamo gde drugi sistemi ne: beton, šuplje opeke, u obliku praha ili oronule zidove, zidovi ili neravne sastava.

Ceresit može da se pohvali tradicijom dugom skoro 100 godina. Ceresit je postao svetski poznati brend zahvaljujući tehnološkoj inovaciji iz 1908. godine: Ceresit zaptivni kit, koji se koristi za pravljenje betonskog i cementnog maltera, a koji je vodonepropustan.

Sistem Ceresit Ceretherm efikasno postiže trajnu termoizolaciju, jer kompatibilnost sistema garantuje izuzetan kvalitet i trajnost. Sa Ceresit Ceretherm sistemom znatno se smanjuju troškovi za energiju i poboljšava se ugođaj življenja. Pored toga, kvalitet Ceresit lepka i fasadnog maltera koji su raspoloživi u širokoj paleti boja daće fasadi jedinstven estetski izgled.

Sistemi za termoizolaciju

Ceretherm – je ekološki sistem koji eliminiše gubitke toplote u zimskom periodu, zadržava prijatnu atmosferu tokom leta, produžavajući životni vek građevine i pritom zadržavajući zdravu sredinu u stanu.

Proizvodi za termoizolaciju:

 • Glet mase
 • Osnovni premazi
 • Lepkovi
 • Akrilne disperzije
 • Malteri

Sistemi za hidroizolaciju

Sistemi za hidroizolaciju nude rešenje za probleme koji se javljaju usled uticaja vode izolujući kako unutrašnjost tako i spoljašnji deo građevina. Ovi sistemi mogu se koristiti i kod izolovanja specijalnih prostora u kojima je vlažnost visoka, kao i kod izolovanja temelja građevine. Keramičke pločice se često koriste u prostorijama koje su izložene stalnom uticaju vode, bilo da se radi o kupatilima, tuš kabinama ili bazenima,  balkonima ili terasama. Kako biste bili sigurni da voda i vlaga neće proći kroz keramiku, potrebno je da odaberete jedan od navedenih Ceresit sistema za hidroizolaciju.

Sistemi za postavljanje keramike

Ceresit je apsolutni lider na tržištu ove vrste građevinskih lepkova. Ceresit sistemi za postavljanje keramike raspolažu sledećim karakteristikama:

 • lakoća u primeni (ugradnji)
 • brzina u primeni
 • vrhunski kvalitet i dugotrajnost

Proizvodi za postavljanje pločica i hidroizolaciju:

 • Lepkovi za pločice
 • Fug mase
 • Epoksidni proizvodi
 • Posebni proizvodi
 • Osnovni premazi
 • Zaptivači
 • Jedinjena za podloge
 • Silikoni
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Partneri Henkel