Chromos

chromos-logoPROIZVODI ZA ZAŠTITU PARKETA

Chromoden i Chromoden aqua su proizvodi za zaštitu i dekoraciju parketa. Zavisno od želje i efekata, ekološkim zahtevima i obradi parketa, možete izabati otapalne ili vodorazredive proizvode. Osim lakova Chromos u svojoj ponudi za obradu parketa nudi impregnacije, tečnost za kitovanje, gel za fuge i lepkove.

GRAĐEVINARSTVO

Težište u građevinskim radovima su boje i lakovi. U asortimanu CHROMOS proizvoda možete naći sve što treba za zaštitu i dekoraciju bilo koje unutrašnje ili spoljne površine na nekom objektu - boje i lakovi, praškasti proizvodi za građevinu, glet-mase, impregnacije.

OBRADA NAMEŠTAJA

Površinska obrada drveta ima pre svega zaštitnu, ali i sve izraženiju estetsku funkciju. Često se pri obradi nameštaja ističe da je za razliku od obrade građevinskog drveta ovde izražena estetska funkcija od zaštitne. Oba obeležja određuju izbor i razvoj proizvoda i novih tehnologija nanošenja kako bi se kvalitetnim premazima povećala postojanost proizvoda, a time i konkurentnost drveta u odnosu na ostale materijale. Chromos u svojoj ponudi ima nitricelulozne lakove, 2K Poliuretanske lakove, 2 K PUR / Akrilne lakove , ulja i voskove.

LEPKOVI

Dobar slepljeni spoj dobijamo odabirom pravog lepka i pravilnim lepljenjem. Pri odabiru odgovarajućeg lepka treba paziti na dobro prijanjanje na podlogu, moguće oštećenje podloge, poroznost materijala koji se lepe i uslove u kojima se radi. U industrijskim lepkovima nudimo lepkove za drvo i za papir...

nazad na vrh