O nama

dam__logoSa višegodišnjim iskustvom na polju građevinskog materijala, sa željom pružanja profesionalne usluge i proizvoda visokog kvaliteta 04. aprila  1995. godine počinje sa radom preduzeće DAM d.o.o.

Negujući sopstvene vrednosti, ostvarenjem konkretnih ciljeva, sa vizionarskom misijom, vrednujući pozitivne kodekse poslovanja, ujednačenim kvalitetom, preduzeće je zadobilo poverenje velikog broja potrošača i poslovnih partnera.

Preduzeće DAM d.o.o. već 16 godina uspešno posluje na teritoriji Kragujevca, a bavi se trgovinom i uslugama u oblasti boja, lakova, izradom i bojenjem fasada i prodajom svih vrsta alata za namenu u građevinarstvu. DAM je ostvario mnogobrojne ciljeve ali svakodnevno teži ka kontinuiranim rastu kvalitetne ponude, broja zaposlenih, veće zastupljenosti na domaćem tržištu i zadovoljnih kupaca.

U prethodnim godinama DAM je uspeo da razvije imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju. U narednim godinama imaće veće ambicije i zahtevnije ciljeve.

Da je DAM d.o.o. pravi partner na pravom mestu, potvrđuje i to da je preduzeće ekskluzivni zastupnik italijanskog proizvođača  OIKOS , slovenačkog proizvođača JUB, švajcarske firme  SIKA, austrijskog  AUSTROTHERM-a i domaćeg proizvođača “KARBON” a dugi niz godina sarađuje i sa proizvođačima: DUGA, HELIOS, HENKEL, VITEX, ZVEZDA, MAXIMA, TKK, CHROMOS i td.

Preduzeće DAM d.o.o. svoje usluge vrši u tri maloprodajna objekta.

Prodavnica  1 sa tradicijom dugom 16 godina, nalazi se u ul. Dr. Jovana Ristića 111, prodavnica  2 otvorena je 2005. godine u ul. Kneza Mihaila 56, i od 2008. godine u naselju Aerodrom otvorena je još jedna, prodavnica 3 u ul. Vladimira Rolovića br.14.

Zaposleni u prodajnim objektima su obučeni da svakog kupca na najbolji način upoznaju sa svim vrstama boja, lakova i drugog materijala, da, poznajući tehnologiju izrade i preporuke proizvođača, daju svakom kupcu praktičan savet i nađu najbolje rešenje za sve zahteve projektanata i izvođača radova.

U preduzeću Dam d.o.o. mogu se ostvariti povoljnosti pri kupovini, sve mogućnosti kreditiranja i odloženog plaćanja, a za veće količine obezbeđen je besplatan prevoz do kupca.

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here O nama