Max alati

logoMax - alati po Vašoj meri vuku korene od 1994. godine a kvalitetnije su predstavljeni 2002. godine i od tada su vrlo brzo pronašli svoje mesto na evropskim tržištima postavši sinonim za veoma  kvalitetan alat po pristupačnim cenama. Glavna odlika Max alata, koji se pod strogim nadzorom kvaliteta proizvode u 62 fabrike širom sveta, upravo i je izvrstan odnos kvaliteta i cene što je jedan od razloga da su se vrlo brzo našli na policama svih bolje opremljenih prodavnica ručnog alata i pribora.

Isto tako zbog svog kvaliteta Max alati prepoznati su i od velikih prodajnih centara, izvođača radova, koriste se u zahtevnim poslovima u industrijskim postrojenjima ali istovremeno zbog povoljne cene i širine programa i od strane amatera i hobista u kućnoj radinosti. Osim po svom kvalitetu, Max alati odlikuju se dizajniranim pakovanjem po svetskim standardima prilagođenim maloprodajnim centrima - na pakovanju se nalazi bar code, višejezični naziv i šifra artikla.

Svakodnevna kontrola kvaliteta i poboljšanja dizajnerskih i funkcionalnih karakteristika svakog pojedinog alata dugoročno svrstavaju Max alate u gornju klasu ručnog alata i pribora. Od 2004. godine Max logo je zaštićen i registrovan u registru Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

BLUE LINE

Sredinom 2009. izlazi linija alata Max blue line, koja svojom kvalitetom i inovativnim riješenjima prestavlja sam vrh u preciznosti i izradi ručnih alata. Alati namenjeni za kućnu upotrebu od sada će biti predstavljeni pod novim brendom Handy, koji svojom izuzetno ekonomičnom cenom i adekvatnim  kvalitetom čini upravo pravi izbor za manje zahtevne korisnike koji sebe nazivaju hobistima.


Pogledajte katalog

Novosti koje možete pronaći u katalogu su detaljan opis svih artikala podijeljenih u tri grupe. Handy tools - ekonomična linija cenom prilagođena hobistima, Max linija alata, i za one najzahtevnije profesionalna linija alata Blue line. U katalogu od sada možete pronaći i električne alate Collomix te deo ponude iz zaštitne opreme kolekcije Dassy renomiranog belgijskog proizvođača. 

nazad na vrh