Max alati

logoMax - alati po Vašoj meri vuku korene od 1994. godine a kvalitetnije su predstavljeni 2002. godine i od tada su vrlo brzo pronašli svoje mesto na evropskim tržištima postavši sinonim za veoma  kvalitetan alat po pristupačnim cenama. Glavna odlika Max alata, koji se pod strogim nadzorom kvaliteta proizvode u 62 fabrike širom sveta, upravo i je izvrstan odnos kvaliteta i cene što je jedan od razloga da su se vrlo brzo našli na policama svih bolje opremljenih prodavnica ručnog alata i pribora.

Isto tako zbog svog kvaliteta Max alati prepoznati su i od velikih prodajnih centara, izvođača radova, koriste se u zahtevnim poslovima u industrijskim postrojenjima ali istovremeno zbog povoljne cene i širine programa i od strane amatera i hobista u kućnoj radinosti. Osim po svom kvalitetu, Max alati odlikuju se dizajniranim pakovanjem po svetskim standardima prilagođenim maloprodajnim centrima - na pakovanju se nalazi bar code, višejezični naziv i šifra artikla.

Svakodnevna kontrola kvaliteta i poboljšanja dizajnerskih i funkcionalnih karakteristika svakog pojedinog alata dugoročno svrstavaju Max alate u gornju klasu ručnog alata i pribora. Od 2004. godine Max logo je zaštićen i registrovan u registru Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo.

BLUE LINE

Sredinom 2009. izlazi linija alata Max blue line, koja svojom kvalitetom i inovativnim riješenjima prestavlja sam vrh u preciznosti i izradi ručnih alata. Alati namenjeni za kućnu upotrebu od sada će biti predstavljeni pod novim brendom Handy, koji svojom izuzetno ekonomičnom cenom i adekvatnim  kvalitetom čini upravo pravi izbor za manje zahtevne korisnike koji sebe nazivaju hobistima.


Pogledajte katalog

Novosti koje možete pronaći u katalogu su detaljan opis svih artikala podijeljenih u tri grupe. Handy tools - ekonomična linija cenom prilagođena hobistima, Max linija alata, i za one najzahtevnije profesionalna linija alata Blue line. U katalogu od sada možete pronaći i električne alate Collomix te deo ponude iz zaštitne opreme kolekcije Dassy renomiranog belgijskog proizvođača. 

DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac
             
DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac DAM d.o.o. Kragujevac logo-maxima
             
   alpin  beorol  karbon maxalati  kenda   
You are here Alati Max alati